Collagen Powder

collagen-powder

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Mengandungi 7 bahan utama iaitu ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Berikut adalah kesan dan faedah pengambilan Kolagen Shaklee yang tidak ada lagi keraguan.

kesan-faedah-pengambilan-kolagen

kolagen-terbukti-berkesan

Adakah anda tergolong di dalam golongan dibawah?

Adakah anda masih mencari nutrisi terbaik yang dapat membuatkan anda kelihatan lebih muda dari segi penampilan?

Atau cara untuk mengembalikan keremajaan kulit?

Anda tidak bersendirian dalam hal ini.

Faktor gaya hidup moden seperti merokok, tekanan hidup dan terdedah kepada pancaran matahari boleh menyebabkan kolagen dalam badan anda menurun pada kadar yang lebih cepat berbanding proses penuaan semula jadi. Pengurangan ini mendorong kepada masalah kulit kendur dan berkedut.

Nasib anda adalah baik kerana keremajaan kulit boleh dikekalkan sekiranya ia dijaga dengan rapi. Dengan menambah supplemen protin kolagen kedalam diet, ia boleh membantu dalam membekalkan tubuh dengan asid amino yang penting untuk menghasil serta memberi sokongan kepada kolagen dalam badan anda.

Dengan kolagen yang sihat, anda akan memiliki kulit yang lebih tegang, lembut dan lebih muda. Rasai tubuh badan yang lebih bertanaga dan muda dengan tambahan kolagen setiap hari.

Dapatkan Collagen Powder anda sekarang. Hanya RM298.00 untuk 15 sachet. Ingin mendapatkan harga yang lebih murah? Jom la jadi ahli dan anda akan dapat Collagen Powder yang terbaik ini pada harga yang murah seumur hidup.

Hubungi saya di 0132061810 (Sue)
Pengedar Shaklee Anda

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s