Menjadi Ahli dan Menjana Pendapatan

sidebar-poster-become-member

Anda pengguna tetap produk Shaklee?

Ingin mendapatkan harga ahli bagi setiap produk kegemaran anda?

Atau anda mahu mula menggunakan produk Shaklee dan mahu pada harga ahli?

Mari saya terangkan betapa mudahnya untuk mendapatkan harga ahli bagi setiap produk Shaklee.

Untuk mendapatkan harga ahli, anda perlu mendaftar sebagai ahli dahulu. Bagaimana untuk mendaftar sebagai ahli? Terdapat 2 cara untuk anda menjadi ahli Shaklee iaitu :-

1. Berbayar

Anda perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM65.00 (member kit ambil sendiri di branch) dan anda boleh membuat pembelian dengan harga ahli dan dapat jimat sehingga 25%. Jika anda ingin member kit diposkan kepada anda atau melalui saya bayaran tambahan cuma RM10.00 sahaja. RM65.00 + RM10.00 = RM75.00.

2. Percuma

Membuat pembelian sekurang-kurangnya 200 points (anggaran antara RM650 – RM700 dengan harga ahli) dan anda akan mendapatkan keahlian secara PERCUMA. Boleh sms/whatsapp saya jika anda betul-betul berminat dan saya akan advise kos seminima mungkin.

* Keahlian adalah untuk SEUMUR HIDUP anda dan tiada yuran bulanan atau tahunan akan dikenakan.

Bagaimana mendaftar sebagai ahli?

SMS/Whatsapp saya details berikut, buat pembayaran dan saya akan daftarkan anda sebagai ahli. Ini kerana setiap pendaftaran ahli memerlukan SID(yang telah mendaftar sebagai ahli) sebagai sponsor.

  • Nama Penuh
  • No KP
  • Alamat
  • Emel
  • No Telefon
  • No Akaun

Setelah membuat pendaftaran, saya akan berikan no keahlian(ID) dan anda boleh mula membuat pembelian. Untuk makluman, pendaftaran ahli boleh dibuat secara online sahaja. Jadi tidak akan mengambil masa yang lama.

Perlu ke maintain points atau pembelian minima setiap bulan?

Tak perlu buat pembelian setiap bulan atau maintain points setiap bulan jika untuk makan sendiri. Anda hanya perlu maintain points tertentu jika anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee. Walaubagaimanapun, setiap pembelian anda akan diberikan points yang ditukarkan kepada cash setiap bulan dan terus masuk ke akaun anda.

Cara-cara pembelian barang

Setelah mendapat ID, anda boleh membuat pembelian secara online atau pergi sendiri ke branch yang berdekatan dengan anda. Jika membuat pembelian secara online, barangan biasanya akan sampai antara 2-3 hari bekerja bergantung kepada kawasan anda.

Jika ingin menjana pendapatan?

Jika anda berminat untuk menjana pendapatan, anda boleh memulakan bisnes Shaklee anda sendiri dibawah bimbingan team kami. Banyak tips dan perkongsian yang akan dikongsikan bersama untuk anda membina empayar anda sendiri. Tiada pembelian minima atau kos yang beribu untuk permulaan kepada bisnes anda. Anda boleh memulakan bisnes mengikut kemampuan anda. Yang penting adalah ilmu. Serta yang paling penting ‘dimana ada kemahuan disitu ada jalan’. 🙂

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh hubungi saya dengan :-

Call/SMS/Whatsapp : 0132061810
Email : ssuriana@hotmail.com

Advertisements