Kenapa Shaklee

cropped-allproducts.jpg
Shaklee menawarkan produk yang berasaskan sumber semulajadi, proses penghasilan yang semulajadi dan tiada bahan tambahan berbahaya yang boleh menjejaskan kesihatan.

   Perbezaan Shaklee

shaklee_difference

Selamat

Shaklee menyaring lebih 350 bahan cemar, racun perosak dan kekotoran pada setiap ramuan botani. Hanya memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk dan setiap produk tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya.

Berkesan

Shaklee menjamin keberkesanan setiap produk.
Bukti klinikal boleh didapati dalam 100 laporan saintifik yang telah diterbitkan oleh Shaklee – ini adalah kajian semula setara dalam beberapa majalah utama.

Mesra Alam

Dr. Shaklee adalah pelopor Shaklee Corporation yang mengamalkan prinsip Living in Harmony with Nature®.Shaklee syarikat pertama diiktiraf sebagai Climate Neutral yang pertama di dunia pada tahun 2000 kerana berjaya mengimbangi pelepasan karbon dalam setiap aktiviti kami bagi menjana impak sifar bersih terhadap alam sekitar.

   Selamat untuk Anda dan Keluarga Anda

perbezaan_shaklee1

   Terbukti Dengan Sains

Landmark Study dijalankan pada tahun 2007 dengan mengambil 3 kumpulan pengguna iaitu pengguna yang mengamalkan produk Shaklee untuk tempoh 20 tahun, pengguna yang mengamalkan supplement dari jenama lain dan pengguna yang tidak mengamalkan apa-apa supplement. Terbukti dari kajian ini, menunjukkan, pengguna yang mengamalkan produk Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik.
proven_by_science

   Atlet Bertaraf Dunia

Produk Shaklee (Performance Drink Shaklee) telah lama digunakan oleh atlet-atlet USA untuk membekalkan tenaga dan daya ketahanan ketika bersukan.
shaklee-atlet

   Bertahan Lebih 100 Tahun

Produk pertama yang dihasilkan oleh Dr. Shaklee adalah Vitalize Mineral (sekarang dipanggil Vita-lea) pada tahun 1915. Selepas 100 tahun produk ini masih wujud dan telah membantu ramai orang meningkatkan tahap kesihatan mereka. Produk Shaklee bukan produk yang dibangunkan hari ini, esoknya mempunyai berpuluh testimoni. Di Malaysia sahaja, Shaklee sudah bertapak lebih 20 tahun.
100-years-shaklee

Advertisements