Kadar Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix

Testimoni oleh NURUL SYAZWANI SALLEH Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni. Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah … Continue reading Kadar Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix

Advertisements

Testimoni VIVIX Untuk Stroke

Adakah antara ahli keluarga atau orang tersayang anda yang diserang stroke? Mari ikuti kisah Puan Hafza Aein yang berusaha memulihkan suami beliau dengan Vivix Shaklee. Testimoni dalam bentuk video juga dilampirkan sekali. Semoga bermanfaat dan dapat membantu pesakit stroke yang lain. Assalammualaikum.. Saya Hafza Aein.. yang berkongsi cerita mengenai suami saya yang mengalami stroke dan … Continue reading Testimoni VIVIX Untuk Stroke

Sembuh Kanser Hodgkins Lymphoma Stage 4 Dengan Vivix

Menghidap kanser bukanlah sesuatu yang diingini oleh sesiapa pun. Hatta penyakit biasa sekalipun tiada siapa yang inginkan. Inikan pula dihidapi oleh sang anak yang masih tidak mengerti apa-apa. Tetapi dah namanya manusia tidak akan pernah lepas dari diuji. Cuma cara ujian setiap orang berbeza-beza. Allah SWT lebih mengetahui Kasih ibu & ayah membawa ke syurga. … Continue reading Sembuh Kanser Hodgkins Lymphoma Stage 4 Dengan Vivix

Jerawat Bernanah Beransur Pulih Dengan Vita-C Plus

Hari ni nak share pengalaman pengguna menggunakan Vita-C Plus. Pengguna adalah seorang student universiti. Beliau sendiri yang ingin kongsikan testimoni ini dgnd semua kerana gembira sangat dengan perubahan pada kulit muka lepas mengambil Vita-C Plus selama 3 minggu. Alkisah masalah kulit yg beliau alami: kulit jenis berminyak dan sering ditumbuhi jerawat dan kadang-kadang jerawat bernanah juga. Masalah … Continue reading Jerawat Bernanah Beransur Pulih Dengan Vita-C Plus

Kembar Tampak Lebih Muda Dgn Shaklee

Pernah tengok tak kembar seiras yang tak seiras? Macam pelik kan? Macamana pulak kembar seiras tapi tak seiras? Jom saya tunjukkan... Sepasang kembar dibawah ni adalah kembar seiras... Gambar dibawah adalah ketika mereka berumur 4 tahun dan 69 tahun. Cuba scroll ke bawah dan lihat. Nampak tak gambar mereka pada usia 69 tahun tak menampakkan mereka … Continue reading Kembar Tampak Lebih Muda Dgn Shaklee

Shaklee, Jantung & Kolesterol

Satu penemuan kajian dijalankan oleh gabungan pengkaji daripada UC Berkely School of Public Health terhadap pengguna suplemen dalam jangkamasa panjang menunjukkan mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang mengambil multivitamin lain ataupun yang tidak mengambil suplemen langsung. Pengguna Shaklee dalam jangkamasa panjang menunjukkan paras yang lebih rendah bagi … Continue reading Shaklee, Jantung & Kolesterol

Shaklee Dalam Harian Metro Hari Ini…

#Copy & Paste From Harian Metro # 🙂 Kuala Lumpur Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd (Shaklee) optimis mencatatkan pertumbuhan perolehan sebanyak 50 peratus tahun ini berbanding RM400 juta yang dicatatkan pada tahun lalu bersandarkan pelaksanaan kempen kesedaran produk kepada penggguna dan membuka peluang perniagaan kepada orang ramai. Shaklee adalah produk makanan tambahan serta barangan keperluan … Continue reading Shaklee Dalam Harian Metro Hari Ini…