Pemenang Giveaway Pertama

Assalamu'alaikum & Selamat Pagi... Bismillahirrahmanirrahim... Tiba masanya saya umumkan pemenang giveaway Systcare yang pertama. Sorry sebab ambil masa sikit. Sebelum kita umumkan pemenang nak cerita supaya jelas bagaimana cara pemilihan pemenang dijalankan. Oleh kerana para peserta terdiri dari dalam facebook dan juga blog, maka saya susun ikut tarikh dan masa penyertaan. Boleh tengok susunan dalam … Continue reading Pemenang Giveaway Pertama

Advertisements

Giveaway Pertama

Hari ni Systcare nak adakan GIVEAWAY. Dah lama nak adakan GIVEAWAY ni. Tapi asyik tertangguh je. So, hari ni kita buat GIVEAWAY yang pertama... Terfikir nak buat GIVEAWAY ni sebab semalam anak kami kena gigit nyamuk sewaktu bermain di playground. Nyamuk aedes! Dalam hati dah risau. Ye lah, risau kes denggi tak pernah reda. Tambah pulak … Continue reading Giveaway Pertama