Giveaway Pertama

Hari ni Systcare nak adakan GIVEAWAY. Dah lama nak adakan GIVEAWAY ni. Tapi asyik tertangguh je. So, hari ni kita buat GIVEAWAY yang pertama…

Terfikir nak buat GIVEAWAY ni sebab semalam anak kami kena gigit nyamuk sewaktu bermain di playground. Nyamuk aedes! Dalam hati dah risau. Ye lah, risau kes denggi tak pernah reda. Tambah pulak sekarang kes Zika dah masuk Malaysia. Takut nak tunggu lama, kami cepat-cepat balik. Takut nanti geng nyamuk datang menyerang. Rasa serik pulak nak bawa ke playground lagi…

On the way ke rumah lagi cepat-cepat sapu Herbal Blend. Herbal Blend memang dapat melegakan gigitan nyamuk. Biasa kalau anak saya kena gegata pun saya akan sapu Herbal Blend. So far sangat berkesan. Bila dah sapu Herbal Blend rasa gatal akan berkurang. So, anak takkan menggaru lagi.

Seperti biasa lepas sapu dia tak menggaru lagi & bengkak pun surut. Biasanya Herbal Blend memang ada dalam beg anak untuk kes-kes emergency macam ni.

Berbalik pada GIVEAWAY tadi, kami berbesar hati nak beri HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM untuk…

** 3 orang yang bertuah **

systcare-giveaway

Banyak kelebihan Herbal Blend ni tau. Antaranya, 

Melegakan :-
– Gigitan nyamuk
– Gatal-gatal
– Gegata
– Ruam/Ekzema
– Kulat air
– Kulit kasar
– Tumit merekah

Mengikut pengguna yang dah guna, so far Herbal Blend boleh membantu masalah-masalah di atas. Untuk masalah kulit yang lain, dah dapat nanti anda boleh cuba ye…

Lagipun, ia dibuat dari ekstrak semulajadi…takde bahan berbahaya…tiada paraben…jadi selamat untuk anak-anak kita…

Nak baca & tengok gambar anak saya yang kena gegata boleh baca di sini :- https://systcare.wordpress.com/2015/06/05/hilangkan-gegata-dengan-herbal-blend/

Steps untuk menang GIVEAWAY ni cuma :-
1. Like page Systcare :- https://www.facebook.com/systcare/
2. Lawat blog kami :- https://systcare.wordpress.com ( Ini la blog kami… hihi)
2. Komen ‘Saya nak…’ di post GiVEAWAY kami. 
3. Like & share post di FB…

atau

1. Buat entry didalam blog/website anda mengenai giveaway ini dan
2. Letakkan link ke giveaway ini didalam entry tersebut dan
3. Tinggalkan komen anda di sini disertakan dengan link entry yang telah anda buat tadi

 

Mudah je…
Cepat2 like, komen & share…
Mungkin anda orang yang bertuah tu…
#systcaregiveaway

P/S:Giveaway dibuka sehingga 25/09/2016…😊

Advertisements

13 thoughts on “Giveaway Pertama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s