Kembar Tampak Lebih Muda Dgn Shaklee

Pernah tengok tak kembar seiras yang tak seiras? Macam pelik kan? Macamana pulak kembar seiras tapi tak seiras?

Jom saya tunjukkan…

Sepasang kembar dibawah ni adalah kembar seiras… Gambar dibawah adalah ketika mereka berumur 4 tahun dan 69 tahun. Cuba scroll ke bawah dan lihat. Nampak tak gambar mereka pada usia 69 tahun tak menampakkan mereka adalah kembar seiras? Nampak macam mak dengan anak pun ada kan? Kenapa boleh jadi macam tu?

Jom kita story sikit…

Sebenarnya, salah sorang daripada mereka mengamalkan produk kesihatan Shaklee. Saya rasa semua boleh mengagak yang mana satu yang mengamalkan produk kesihatan Shaklee kan? Of course la yang nampak lebih muda tu. Ini adalah salah satu kesan bagi mereka yang mengamalkan produk Shaklee. Tampak lebih muda dan cergas.

shaklee-different

Masih ada masa lagi bagi kita-kita yang nak mengamalkan cara hidup yang sihat. Orang kata better late than never… Menjaga tubuh badan juga adalah satu amanah kan?

Bagi mereka-mereka yang mengamalkan Shaklee, mereka akan alami perkara baru dalam hidup – yakni perubahan yang ketara dari sebelumnya. Pada permulaan pengambilan, mungkin akan hadapi healing crisis dan sebagainya, tapi setelah segalanya selesai, kita akan rasa kelainan dan perbezaannya. Itu baru sekarang, belum lagi bila dah meningkat usia…

Apepun, better kita prepare utk hari-hari tua kita. Walaupun kita taktau usia kita sampai bila tapi kita wajib jaga kesihatan. Makan benda-benda yang berkhasiat, buat senaman dan sebagainya. Biarlah kita hadapi hari tua kita dengan cergas, tak ada sakit-sakit, boleh beramal ibadat dgn baik & yg penting kita tetap boleh cergas-cergas macam biasa walaupun dah jadi nenek-nenek.

So, jika anda ingin mencuba produk Shaklee, nak tanya-tanya, nak dapatkan info, sila-sila lah hubungi saya :-

☎ Sms/WhatsApp : 013-2061810 (Suriana)
Pengedar Shaklee Anda

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s