Ibu Bekerjaya – Cara Tambah Susu Ibu

Saya nak share satu video untuk ibu-ibu menambahkan susu badan mereka. Sebelum tu jom baca keratan akhbar dibawah.

IMG_4249

Dah baca keratan akhbar di atas? Macamana… Berkobar-kobar tak nak menyusukan bayi anda sendiri? Siapa taknak anak yang bijak dan pandai kan? Semua orang mahu. Saya pun mahu.

Jom dengar perkongsian seorang ibu yang juga bekerjaya (waktu kerja shift dan tidak menentu) dan dalam masa yang sama berazam untuk menyusukan bayinya sekurang-kurangnya hingga 2 tahun. Dan dia berjaya didalam misinya itu…

Dah dengar perkongsian ibu di atas? Kini bekerja bukan lagi alasan untuk tidak menyusukan bayi anda. Apa juga masalah yang anda hadapi dalam penyusuan jangan jadikan ia sebagai alasan untuk menghentikan penyusuan susu ibu kepada bayi anda. Berusahalah, dan jangan cepat mengalah.

Jika ingin mendapatkan set penyusuan yang diamalkan secara konsisten oleh ibu di atas, jangan segan untuk contact saya.
☎ Call/Sms/WhatApp : 013-2061810 (Suriana)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s